1 Mayıs 2012 Salı

Emlak Danışmanında Aranan Özellikler Nelerdir?




Gayrimenkul satarken veya kiralarken emlak danışmanlarından faydalanmak oldukça önemlidir. Özellikle emlak piyasanın son zamanlarda ki karışıklığını göz önüne alırsak, ciddi paralar dönen gayrimenkul satışlarını işi bilen bir kişiye emanet etmek daha mantıklı bir tercih olacaktır. Emlak danışmanlarının satış öncesi ve satış sonrası verdiği destek, gönül rahatlığı ile satılık mülk elden çıkartmaya ve olası zarar durumunuzu önlemenize sebep olacaktır. Emlak danışmanları sadece mülk satarken değil aynı zamanda mülk satın alırken de önemli bir faktör olmaktadır. Özellikle yatırım amaçlı satın alınan yapılarda, emlak danışmanının bölgeyi tanıyor olmasına ve istihbarat bilgilerinin doğruluğuna göre yüksek kar sağlama olanağı vardır. Fakat söylenenin aksine emlak danışmanları ile çalışırken zarar etme durumu da söz konusudur. Bu gibi durumlar genellikle tecrübesiz ve vasıfsız emlak danışmanlarının varlığından kaynaklanmaktadır. Bu konumuzda sizlere emlak danışmanında aranması gereken özelliklerden bahsedeceğiz. İyi bir emlak danışmanında olması gereken özellikler şu şekildedir;

  • Emlak danışmanının çalıştığı emlak ofisinin kurumsal, bilinen ve referansları güçlü bir firma olmasına dikkat ediniz.
  • Emlak danışmanının bağlı olduğu emlak ofisinin dünya çapında bir zincir olması satış sürecinde ve satış sonrasında size büyük kolaylık sağlayacaktır. Özellikle zincir emlak ofislerinin reklam potansiyeli ve istihbarat bilgilerinin kuvvetli olması satış süresini kısaltarak, kar oranını arttıracaktır.
  • Çalışacağınız emlak danışmanının, emlak konusunda eğitimi olup olmaması oldukça önemlidir.
  • Emlak danışmanında aranması gereken en önemli özelliklerden bir tanesi, muhakeme yeteneğidir. Doğru değerlendirme ve iyi bir analiz yaparak doğru tercihleri yapmanızı sağlaması oldukça önem arz etmektedir.
  • Hukuksal, finansal ve teknik bilgisinin yeterli olması ve eksik olduğu konularda uzman görüşüne başvurması gerekmektedir.
  • Sonuç odaklımı? Çalışma konusunda hevesli mi? Detayları önemsiyor mu? İyi bir emlak danışmanı bu üç sorunun karşılığını tam olarak vermelidir.
  • Emlak danışmanına yönelttiğiniz sorulara veya sorunlara kaçamak cevaplar alıyorsanız yolun başındayken vazgeçmenizde yarar vardır. Aksi durumda söz konusu emlak danışmanı sizi geri dönülmez bir noktaya getirebilir.
  • Sektörde yeni olan ve hiçbir tecrübesi bulunmayan emlak danışmanları ile çalışmamakta fayda vardır.

3 yorum:

  1. Emlak Danışmanlığında Önce Hayal Dünyanızı Genişletin
    DANIŞMANLIKTA ÖNCE HAYAL KURUN

    Cok başarılı bir satışcı olduğunuzu hayal еdin, istеr inanın istеr inanmayın; kurduğunuz olumlu hayallеr sizi motivе еdеr vе istеklеrinizin gеrcеklеşmеsini sağlar. Bugun başarı oykulеrini okuduğumuz hеr kadın vе еrkеk başarmak istеdiklеri şеylеrin hayallеrini kurarak yola cıkmışlardır. Hеdеflеriniz vе amaclarınızla ilgili hayal kurmak sizi sonuca goturеcеk еnbuyuk motivasyon aracınızdır. Zihninizdе canlandıracağınız imgеlеr yolunuzu aydınlatacak birеr mеşalе olacaktır. Yaşınız kac olursa olsun vе hayatınızın hangi donеmindе olursanız olun bundan vazgеcmеyin.

    Kaynak Linki : http://www.emlakdanismanlari.com/emlakci-adaylari-2/emlak-danismanliginda-once-hayal-dunyanizi-genisletin-597.html

    YanıtlaSil
  2. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. Bu dürüst ve tanrı bir kredi ile bana yardım eden adam kredi borçlandırıcıdan korktum 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil